Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Opskrift på granola - lav din egen sprøde müsli Automatisch oversat

Einfach 19. februar 2024
Back- / Ruhzeit:
10 Min.

Vi viser dig, hvordan du laver din egen knasende granola! Granola er en af favoritterne blandt alle morgenmadsmuligheder, især i USA og dele af Sydamerika. I modsætning til færdiglavet mysli med tilsat hvidt sukker præsenterer vi et alternativ til hjemmelavet granola. God fornøjelse med opskriften!

  • Schritt 1/5

    Først skal du hakke cashewnødder, paranødder og solsikkekerner groft med en kniv.

  • Schritt 2/5

    Derefter kan du blande havregryn, cashewnødder, solsikkekerner, paranødder, hørfrø, cornflakes, salt og kanel i en skål.

  • Schritt 3/5

    Nu skal du også tilsætte rissirup til skålen og blande, indtil det klæber jævnt til blandingen.

  • Schritt 4/5

    Beklæd derefter en bageplade med bagepapir, fordel granolaen jævnt på den, og sæt den i ovnen i 10 minutter ved 170 °C varmluft. Efter 10 minutter sænkes temperaturen til 120 °C, og bagepladen tages kortvarigt ud.

  • Schritt 5/5

    Nu kan du fordele kokosblomstersukkeret ovenpå og blande granolaen i mellemtiden. Bag derefter i yderligere 5 minutter. Efter bagningen kan du forfine den bagte granola med tørret frugt, frisk frugt og kakaonibs og nyde den varm eller afkølet.

Hvad andre har sagt om Opskrift på granola - lav din egen sprøde müsli

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne