Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Asparges på polenta med ramsløgspesto Automatisch oversat

Moderat 7. juni 2024
Zubereitungszeit:
1 Std.

Forår på din tallerken.

120 g polenta
200 ml Vand
300 ml Plante-drik
0 efter behov Parmesanost, friskrevet
2 tår Olivenolie
400 g grønne asparges
120 g Ærter
4 spsk. Pesto med vilde hvidløg
50 g Pinjekerner
40 g Vilde hvidløg
50 g Parmesan
50 g Solsikkekerner, ristet til de er gyldenbrune)
150 ml Olivenolie
  • Schritt 1/6

    Til pestoen pureres 40 g ramsløg, 50 g parmesan, ristede solsikkekerner og olivenolie i en blender og sættes til side.

  • Schritt 2/6

    Rist pinjekernerne på en pande uden olie, til de er gyldenbrune, og sæt dem til side.

  • Schritt 3/6

    Skær de træede ender af aspargesene, og skær aspargesene i stykker. Steg dem på en pande. Tilsæt til sidst ærterne, og lad dem stege med i kort tid.

  • Schritt 4/6

    Sluk for varmen, og rør pestoen ind i grøntsagerne.

  • Schritt 5/6

    Varm 200 ml vand og ca. 300 ml plantedrik op i en gryde, og rør polentaen i med et piskeris. Tilsæt mere plantedrik, hvis det er nødvendigt. Lad det simre ved svag varme i 5-10 minutter under omrøring. Rør parmesan og lidt olivenolie i efter smag, og lad det trække i 5 minutter.

  • Schritt 6/6

    Anret polentaen på tallerkener, og top med grøntsagerne. Pynt med ekstra pesto og pinjekerner.

Hvad andre har sagt om Asparges på polenta med ramsløgspesto

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne