Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Makroner med dadel og kokos Automatisch oversat

Einfach 20. februar 2024
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Back- / Ruhzeit:
15 Min.

Disse lækre kokosmakroner er sødet med dadler i stedet for raffineret sukker, hvilket giver dem en aromatisk karamelsmag.

150 g Medjool-dadler
250 g Kokosflager
50 g Kokosmel
50 g malede mandler
2 spsk. Mandelmus
2 spsk. Mandelmus
2 spsk. Mandelmus
1 spsk. Ahornsirup
1 tsk. Bagepulver
0,5 tsk. Stødt vanilje
1 drys Kardemomme
1 drys Salt
70 g mørk chokolade
1 tsk. Kokosolie
  • Schritt 1/7

    Bland de tørre ingredienser i en skål.

  • Schritt 2/7

    Udsten Medjool-dadlerne, og kom dem i en blender sammen med ahornsirup og evt. lidt vand, indtil der er dannet en homogen blanding. Tilsæt mandelsmør.

  • Schritt 3/7

    Bland de tørre ingredienser med dadelblandingen, og form små makroner.

  • Schritt 4/7

    Forvarm ovnen til 180 °C over-/undervarme.

  • Schritt 5/7

    Sæt makronerne i ovnen, og bag dem i mindst 15 minutter.

  • Schritt 6/7

    Smelt den mørke chokolade og kokosolien over vandbad.

  • Schritt 7/7

    Hæld chokoladen over kokosmakronerne, og lad det hele køle af.

Hvad andre har sagt om Makroner med dadel og kokos

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne