Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Gurkemeje-pappardelle med cremet svamperagout Automatisch oversat

Moderat 22. november 2023

Må vi præsentere: Vores favorit-opskrift! Glæd dig til en cremet svamperagout med lækker gylden gurkemeje-pappardelle!

350 gram Svampe
250 mililiter Hafercreme
100 mililiter Varmt vand
200 mililiter Hvidvin
2 spsk. Sojasauce
2 Løg
2 Hvidløgsfed
1 noget Petersilie
1 noget Olivenolie
1 noget Salt
1 noget Peber
400 gram Fusilli
  • Schritt 1/5

    Skær løg og hvidløgsfed i fine tern, og skær champignonerne i skiver. Varm olivenolien op i en dyb pande, og sauter løgene, til de er gennemsigtige.

  • Schritt 2/5

    Tilsæt derefter svampene, og steg, indtil alt vandet er fordampet. Tilsæt hvidløg, og steg i et minut for at frigøre smagen.

  • Schritt 3/5

    Kog derefter svampene af med hvidvin, og lad væsken koge helt væk - vi vil kun have smagene. Tilsæt derefter vand, havrefløde, sojasauce og persille, og lad det simre, indtil du har en cremet sauce.

  • Schritt 4/5

    Kog i mellemtiden den økologiske gurkemeje-pappardelle i saltet vand, til den er al dente.

  • Schritt 5/5

    Smag saucen til med salt og peber. Tilsæt derefter pappardellen til saucen, bland godt, pynt evt. med lidt persille, og nyd det!

Hvad andre har sagt om Gurkemeje-pappardelle med cremet svamperagout

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne