Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Dybstegte pickles Automatisch oversat

Einfach 13. juni 2024
Zubereitungszeit:
30 Min.

Friturestegte asier? Det lyder så absurd, at du er nødt til at prøve det!

5 store asier
200 ml Stegeolie
50 g Mel
0,5 spsk. Paprikapulver
1 tsk. Hvidløgspulver
1 tsk. Cayennepfeffer
30 g Æggeerstatningspulver
60 ml Vand
1 håndfuld Cornflakes
4 spsk. vegansk mayonnaise
0,5 bæger Dild
1 lille agurk
1 et lille skvæt agurkevand
1 drys Salt
1 drys Peber
  • Schritt 1/5

    Bland æggeerstatningspulveret med vandet i en skål, bland melet med krydderierne i en anden skål, og knus til sidst cornflakes i en tredje skål.

  • Schritt 2/5

    Dyp først en agurk i melblandingen, derefter (tålmodigt) i æggeerstatningen og til sidst i cornflakes.

  • Schritt 3/5

    Varm stegeolien op ved høj varme, og frituresteg agurkerne i et par minutter, til de er gyldenbrune. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.

  • Schritt 4/5

    Til saucen pureres vegansk mayo, dild, finthakket agurk og en smule agurkevand i en blender. Smag til med salt og peber.

  • Schritt 5/5

    Nyd pickles med sauce!

Hvad andre har sagt om Dybstegte pickles

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne