Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% rabat på din næste ordre ! 💌
(0)

Sprøde veganske "parm"-kartofler Automatisch oversat

Moderat 13. juni 2024
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
45 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Med disse sprøde kartofler beviser vi, at du kan smøre vores veganske, økologiske pastatopping på meget mere end bare pasta.

1.200 g Kartofler, voksagtige
0,5 skræl Vegansk økologisk pastatopping
1 lille bundt dild
1 et lille bundt persille
2 spsk. Tahini
5 spsk. Plantebaseret alternativ til yoghurt
2 Forårsløg
40 ml Citronsaft (saft fra 1/2 stor citron)
1 drys Salt
1 drys Peber
90 ml Rapsolie
3 Forårsløg, skåret i ringe
3 Hvidløgsfed, skåret i skiver
1 spsk. Sesam
  • Schritt 1/6

    Skræl kartoflerne, og skær dem i stykker.

  • Schritt 2/6

    Læg kartoffelternene i kogende, saltet vand, og kog dem i ca. 10 minutter (indtil de let kan stikkes i med en gaffel). Hæld derefter vandet fra, og ryst gryden og låget for at gøre overfladen på kartoflerne lidt ru.

  • Schritt 3/6

    Mariner kartoflerne med olivenolie og lidt salt, og bag dem ved 220 graders over-/undervarme, indtil de er gyldenbrune (tager ca. 1 time). Rul derefter kartoflerne i den veganske pastatopping.

  • Schritt 4/6

    Til forårsløg- og hvidløgsolien varmes rapsolien op i en gryde, hvor forårsløgene steges i et par minutter, hvorefter hvidløgene tilsættes. Steg i yderligere et par minutter (ca. 7-8 minutter i alt), og sørg for, at hvidløgene ikke bliver mørke. Rør til sidst sesamfrøene i.

  • Schritt 5/6

    Til den grønne creme halveres forårsløgene, og de sauteres kort i lidt olie på en pande. Purer derefter sammen med de øvrige ingredienser (et lille bundt dild, 1 lille bundt persille, 3 spsk. tahin, 5 spsk. yoghurt, saften af 0,5 citron samt salt og peber) i en blender.

  • Schritt 6/6

    Fordel cremen på tallerkener, og server kartoflerne ovenpå. Pynt med forårsløgsolie.

Hvad andre har sagt om Sprøde veganske "parm"-kartofler

0/5

0 Bedømmelser


5 stjerner

4 stjerner

3 stjerner

2 stjerner

1 stjerne